Tällä viikolla tuli sitten täys kymppi kuukausia täyteen ja aikuisuutta kohti mennään. Demi on oppinut haukkumaan, ja luulin jo ettei sitä sellainen kiinnosta, mutta oikein komeita ja kumeita haukahduksia on viime aikoina alkanut kuulua  ja joskus täytyy jopa niskakarvat  pystyyn nostaa. Ensimmäisiä juoksuja odotellaan alkavaksi ja ehkä pienellä jännityksellä, sillä aikaisempaa kokemusta on ainoastaan hanallisista malleista  Juoksuhousut on hankittu ja niiden kanssa olemista harjoiteltu, nähtäväksi jää, että onko noille oikeasti käyttöä. Lenkillä on pissipostit alkaneet selkeästi enemmän kiinnostaa, mutta ainakaan vielä tavallista kummempaa karvanlähtöä ei ole ollut.

N. kuukausi sitten kävimme pyörähtelemässä Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä, jossa Soile Bister piti tiukkaa linjaa ja arvosteli suurimman osan valkkareista sinisellä nauhalla, ainoastaan pari junnunarttua sai erin ja Demi oli yksi muutamasta laatuluokalla erittäin hyvä palkituista koirista

Tänään on ollut täällä oikein rapsakka yli -20C pakkaspäivä, vaan ei tunnu kylmyys Demiä paljon haittaavan, saattaa jopa pyrkiä pihalle ja käpertyy keräksi kuistille pikku unille, taitaakin olla arktinen koira.

                                                

                                                 On sisälläkin ihan mukava pötkötellä.