Kovin on kylmää ollut viimeiset pari viikkoa,  enimmäkseen yli 20 on miinuksia ollut mittarissa. Eipä nuo kelit ole noita karvaisia juuri haitanneet, yhtä innokkaasti ainakin Demi on lähtenyt lenkille oli keli mikä hyvänsä. Tokotreenit on pari kertaa peruttu kovan pakkasen takia, harmi vaan, mutta omatoimisesti on sitten yritetty tehdä kaikenlaista.

Temppukoulua ollaan tässä vähän pidetty, jotta saa tuota tekemisen intoa johonkin purettua.. Demin kanssa kun on noihin toko puuhiin yritetty paneutua niin on kaikki hassut temput jääneet vähän vähemmälle, Kasperille tuli aikoinaan noita temppuja opetettuakin sen verran, että meinasi jo ideat loppua   Demin kanssa harjoiteltu tällaisia: tietenkin tassun anto, istuu nätisti (tassut ylhäällä), hali, pusu, pum (kuolee), jalkojen väleistä pujottelu, vilkuttaminen, kieriminen, ylä -ja alavitoset sekä molemmat tassut, hyppääminen minun yli kun olen kontallaan maassa...

Tokohommiakin on taas lähiaikoina luvassa mukavasti, viikottaiset treenit kisaamaan aikovien ryhmässä ja eilen alkoi Tiina Bångin tokokurssi, jossa harjoittelee neljä koirakkoa kerrallaan, teho-opetusta siis ja vielä lämpimässä sisätilassa.

Huomenna olisi ohjelmassa Tiinan pitämä koirien lihashuoltokurssi, joka koostuu teoriaosuudesta ja käytännönharjoittelusta oman koiran kanssa, tulee olemaan varmasti mielenkiintoista.