Päivittelyssä on ollut hiukkasen taukoa kun kuvien lataamisessa on ilmennyt ongelmia, mutta yritetään taas, vaikka en haluamiani kuvia saanut laitettua...

Mikkeli rn ERI JUK2 Tuomari Leni Finne

Juu, eli hienosti meni näyttelyt, jotka olivat tuossa n. puolen kilometrin päässä kodistamme. Sawa-sisko oli upeasti ROP ja sai ensimmäisen sertinsä! Näyttelyn jälkeen siskokset pääsivät peuhaamaan yhdessä meidän pihalle ja oli mukava nähdä sekä siskoa että omistajia.

Kuin kaksi marjaa Demi ja Sawa

l

Tokokoulutuksessa ollaan taas oltu kahdesti viikossa kun harkat pienryhmässä alkoivat jälleen erinomaisessa ohjauksessa uusia juttuja opetellen. Tunnaripalikoiden etsiminen tuntuu olevan hauskaa hommaa ja nyt tötteröitä, joiden alle palikka piilotetaan, voi olla jo aika montakin. Nenälle hommia, nuuh! Käväisin myös kuunteluoppilaana Jessica Svahljungin toko-valmennuksessa samassa kerrassaan hyödyllistä oppia. Muutama viikko sitten ehdittiin jo osallistumaan ensimmäisiin tokon möllikisoihin, ihan kiva kokemus, vaan tuli todettua että lisää häiriötreeniä tarvitaan.

Kävimme myös agilityn alkeiskurssin hallittavuustestissä, joka meni tosi hyvin ja pääsimme kurssille! Kurssi alkaa jossain vaiheessa kesäkuun aikana, mukavaa vaihtelua tokolle ja Demi-tytöllä varmaan vauhtia piisaa. Pari päivää sitten alkoi Demillä ensimmäiset juoksut ja nyt sitten opiskellaan tuota tyttökoirien sielunelämää ja hormoonihiprakan vaikutuksia, ainakin toistaiseksi on pitänyt itse hyvin huolta putsauksesta ja varulta on kaappiin hommattu pöksytkin, mutta voihan se olla että siellä saavat pysyäkin.